Naša vizija

U sklopu Go Student Coaching™ projekta trenutno smo u mogućnosti ograničenom broju studenata koji studiraju u Republici Hrvatskoj ponuditi besplatne individualne coaching termine (12 individualnih termina godišnje) te mogućnost sudjelovanja na besplatnim trosatnim “soft skills” radionicama u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Osijeku. Međutim, naša vizija ide puno dalje od toga.

 

Cilj #1

Priprema i izdavanje priručnika

Naš sljedeći cilj jest pripremiti i objaviti cjelovite priručnike koji će tematski biti vezani uz pojedine “soft skills” radionice i koji će, uz teoretsku podlogu, sadržavati i trening program za razdoblje od 45 dana. Svaki priručnik u sebi će sadržavati poveznice na relevantne audio i video materijale koji će se redovito ažurirati od strane naših stručnjaka.

 

Cilj #2

Testiranje i certifikacija polaznika

Nakon što se dovrše priručnici, studenti koji su sudjelovali na 12 ili više “soft skills” radionica ostvariti će pravo na sudjelovanje na testiranju “soft skills” vještina i dobiti uvjerenje/certifikat o uspješno položenom ispitu.

Navedeni certifikat, dodijeljen od strane Hrvatskog društva za life coaching, studentima će služiti kao dodatni benefit kojeg će moći predočiti potencijalnim poslodavcima i time demonstrirati svoju ambicioznost, proaktivnost i poznavanje visoko poželjnih vještina. Procijenjeno vrijeme trajanja pripreme za ispit = 45 dana / uz uvjet da se izdvaja dnevno cca 45 minuta u svrhu proučavanja literature.

 

Cilj #3

Go Student Coffee Break – learning & networking

Imati prave poslovne uzore velika je stvar – a naročito ako se radi o ljudima koji su svoj poslovni uspjeh ostvarili u Republici Hrvatskoj. Sukladno navedenom, jedan od naših ciljeva jest periodična organizacija druženja uz kavu uz gostovanje uspješnih ljudi iz poslovnog svijeta koji će studentima izložiti svoju priču o usponima i padovima i ponuditi kvalitetne savjete kako bi brže napredovali u svojoj budućoj profesiji/struci te izbjegli nepotrebne pogreške.

 

SVIĐA VAM SE NAŠA VIZIJA?

ŽELJELI BISTE POSTATI DIO NAŠE PRIČE? 

ŽELITE LI BITI JEDAN OD DONATORA NAŠEG PROJEKTA?

KLIKNITE OVDJE ZA VIŠE INFORMACIJA